Forum zostało stworzone z myślą o gildii Powstanie_Spartakusa
Tygrysek27 - sojusze (szukanie nowych zgód, pielęgnowanie tych, które już będą)
Baca - rekrutacja i usuwanie gladiatorów, ustanawianie reguł przyjęcia gladiatorów
kaszana - wojny, szukanie nowych możliwości do wypowiedzenia wojny (nawet jakieś małe haczyki) i dogadanie wszystkich formalności z nią związanych, oczywiście wszystko w momencie gdy każdy zdecyduje się na użycie siły
Zenek123 - pilnowanie wpłat na gildie
Florek06 - kontakt miedzy gildiami, organizacja
i każdy sie zajmuje tylko swoją działkę!! chyba ze będzie nieobecny to informuje wtedy mistrza...
Jeśli o mnie chodzi to chciałbym by rekrutacja była od 300-350k honoru.
Z tego co wiem to Artvee już nie gra, a BialaGwiazda ma bana na rok.
Poza tym chciałbym aby czesia1 i mini_boy wzięli się do roboty z honorem lub przeszli do szkółki, a ze szkółki by przyszedł do nas zawiszabdg.
Bywalec
No wlasnie dobze gada trzeba troszke pozadku zrobic bo nic do gory nie idziemy w rankingu tzreba niektorych n arazie pzresunac do szkolki a wziasc kogos donas co jest aktywny i sie stra zeby piac sie w gore
Twoje konto jest zablokowane do...
Fri, 27.02.2009 - 20:01:22
Powód twojej blokady:
multiusing
MAM POGRANE NAWET 2 KONT NIE MIALEM
Wyszły małe zmiany, ponieważ kaszana dostał bana i nie ma go już wśród nas, dlatego szukamy gladiatora na jego miejsce
niestety Baca tez ma bana na rok ale za cos innego niz multikontowosc a ja przejelam jego obowiazki i chcialam w zwiazku z tym spytac skad ja mam wiedziec kiedy moge wyrzucic danego czlonka jezeli nie gra ile czasu i czy do mnie nalezy szukanie nowych zawodnikow?